skip to Main Content

Zo download je je Facebook-archief (#HowTo)

 

Facebook telt in Nederland een slordige 10 miljoen gebruikers. Volgens dit artikel heeft 76% van de Nederlanders een Facebook-profiel. “Contact onderhouden met vrienden, kennissen en oude bekenden is de belangrijkste reden voor het gebruik van sociale media. Foto’s delen en bekijken is daarna de belangrijkste reden.”

We kunnen het ons misschien nauwelijks voorstellen, maar stel dat Facebook van de ene op de andere dag niet meer zou bestaan? Met Hyves is het ook ooit gebeurd. Het zou dan wel fijn zijn als je je foto’s, gesprekken, vriendenlijst en overige data ergens zou kunnen backuppen. Dat kan, en dat is makkelijker dan je denkt!

Ga voor meer informatie naar de site Digitale nazorg.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Back To Top