Rouwwinkel

Iedereen heeft wel eens te maken met verlies en verdriet. Een kaartje, schouderklopje of presentje kan dan bijdragen aan het verzachten van dat verdriet. “Een cadeautje kan in ieder geval de stap om contact te houden met zo iemand wat luchtiger doen verlopen”, denk ik. “Het maakt eigenlijk niet uit wat het is, als het maar uit het hart komt.”

Een website met presentjes voor mensen die ergens verdriet om hebben. Uit eigen ervaring weet ik, Ingrid van de Sande, dat het niet altijd eenvoudig is om geschikte presentjes te vinden. Daarom heb ik een internetwinkel geopend met alleen maar ‘Zielsgeschenken’ en artikelen om te herdenken. Op deze website zijn onder meer kaarten, (kinder)rouwverwerkingsboeken, kaarsen, beeldjes, engelen, symboolstenen, geluksharten, rozenkransen, Heilige Christoffels, droomvangers, (vingerafdruk) sieraden, grafdecoratie, urnen en persoonlijke herdenkingsartikelen, zoals ingietingen en kristallaseringen verkrijgbaar.

U kunt hier klikken voor de website

Back To Top