Herinneringenkistjes

Past Sense is een bedrijf dat herinneringenkistjes maakt.

Ons levensverhaal krijgt vorm door de ervaringen die herinneringen worden. Materiële zaken en grote successen kunnen herinnerd worden, maar vaak zijn toch de sleuteltjes tot de dierbaarste herinneringen in kleine, bijzondere of (intieme) voorwerpen te vinden. Zo kan je eerste liefdesbrief, de ring van vader of moeder, de eerste schoentjes, een tekening van je kind, het behalen van je diploma’s, maar ook foto’s warme herinneringen aan iemand oproepen of aan een bepaalde fase in je leven. Hoe mooi is het dan als die zaken dichtbij je zijn, in de woonkamer op tafel of op een dressoir? Je kunt ze zo vaak je wilt heel even zien en vasthouden. Zo blijven herinneringen levend en worden ze waardig gedragen in uw levenskistje.

Meer informatie leest u hier.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Back To Top